Систем Avalir™

Производи за нега на домот

Без разлика дали се борите со прашината, мувлата, бактериите, алергените, дамките или застојаните мириси, компанијата Кирби има производ кој е дизајниран за задоволување на вашиот најтежок предизвик. Нашата комплетна линија на производи Кирби за нега на домот се бори со овие тешки проблеми при чистењето теписи, тапациран мебел, апарати и други тврди површини. Сите наши производи за нега на домот се биоразградливи и формулирани со истите бескомпромисни стандарди по кои е познат нашиот систем за нега на домот Кирби.

169 queries. 4.328 seconds