Quality, Reliable Home Care Systems

НАПРАВЕН ЗА ДА ТРАЕ

dusterbrushmirrorСистемот за нега на домот Avalir е конструиран од издржливи лиени алуминиумски делови кои ќе издржат многу години на тешка употреба. Всушност, алуминиумската машина е позната како потпис на Кирби за квалитетот и издржливоста. Компанијата Кирби продолжува многу да инвестира во најсовремено тестирање и производство на опрема за развој и подобрување на нашиот производ. Овие стандарди на одличност, кои постојано се надгледуваат од обучената работна сила на Кирби, ги осигуруваат дистрибутерите и потрошувачите дека системот Avalir кој тие го вадат од кутијата е прецизно произведен и темелно тестиран. Овие напредоци ја зацврстуваат репутацијата на Кирби за креирање производ кој е направен за да трае и ја обезбедува неговата водечка позиција во индустријата за нега на домот.

  • Со рејтинг #1 во доверливост: Системите за нега на домот Кирби имаат добиено рејтинг #1 за доверливост од популарните магазини за потрошувачки производи.
  • Уживајте во децении на користење. Многу муштерии ги користат нивните системи за нега на домот со децении и го користат нашиот дарежлив план за обновување во текот на рокот на траење.
  • Поддржан со 3-годишна ограничена гаранција

overheadmanvacuum

173 queries. 3,347 seconds