Quality, Reliable Home Care Systems

Услуги за потрошувачите

vacuumbedroom

Нашите специјалисти за односи со муштериите се на располагање да одговорат на вашите прашања и да ви дадат информации за мрежите за дистрибуција.

Ако контактирате со нас за системот за нега на домот Кирби што моментално го поседувате, ќе побараме да ни го дадете серискиот број на вашиот апарат и името на мрежата за дистрибуција која ви помогна во купувањето за да можеме да одговориме брзо и темелно.

Кога контактирате со нас преку факс или е-пошта, вклучете го вашето име, адреса и телефонски број за да можеме брзо да одговориме на вашите прашања.

Контактирајте со нас преку телефон:

САД и Канада: 1-800-494-8586
Обединето Кралство: 0800-328-1247
Европа: 00-800-5472-9272
Јужна Африка: 0800-203-222

Контактирајте со нас преку е-пошта

Пополнете го онлајн образецот за да ги поднесете вашите коментари или прашања

Контактирајте со нас преку пошта

Consumer Relations Department
The Kirby Company
1920 West 114th Street
TCleveland, OH 44102
США

161 queries. 7,969 seconds