Quality, Reliable Home Care Systems

Како да го купите

girldoorinsideСе продаваат само дома

Преку 100 години, компанијата Кирби ги продава нејзините системи за нега на домот преку демонстрации во домот од овластени, независни дистрибутери на Кирби. Тоа е единствениот начин на кој нашиот производ се продава на потрошувачите. Ние силно веруваме дека секој купувач ја заслужува можноста да го проба во удобноста на својот сопствен дом. Едноставно не постои подобар начин да се искуси врвната моќ на чистење на системот за нега на домот Кирби.

 

 

 

 

183 queries. 7,930 seconds