Quality, Reliable Home Care Systems

12 посебни машини во еден апарат лесен за употреба!

Како?
Manvacuumhardfloor

Поради моторот со повеќе брзини. Тој овозможува сè. Направен од лиен алуминиум, не од пластика, лесно се претвора во Столб за длабоко чистење, Систем за шампонирање на тепихот, Правосмукалка-кутија, Амортизер за подот и повеќе. Тоа не е само правосмукалка, тоа е комплетен систем за нега на домот. Нема потреба да инвестирате во повеќе апарати и да се обидувате да најдете места за да ги сместите сите нив…со системот за нега на домот Avalir ги имате сите нив!

САМО НЕКОИ ОД ВОЗБУДЛИВИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ НА СИСТЕМОТ AVALIR

 • Моќниот проток на воздухот со систем за филтрација HEPA значи дека нечистотијата и отпадоците нема каде да се кријат.
 • Благодарение на нашата најсовремена помош за вклучување TechDrive®, потребен е само допир сличен на пердув за да се стартува системот.
 • Контролата на допир со ножните прсти ви дава соодветна висина на чистењето во секое време без да се наведнувате.
 • Предната LED-светилка ги осветлува дури и најтемните агли.
 • Процесот со шампон за тепих кој брзо се суши дава професионални резултати со дел од трошокот.
 • Користете го преносниот режим за отстранување на иритирачките ситни алергени од прашина од вашите постелнини.
 • Ги чисти дури и местата кои се тешко достапни со нашиот широк опсег на приклучоци
 • Лесно ги отстранува влакната и отпадоците од миленичињата од тапациранио
  т мебел.
 • Ги полира и гланца тврдите подни површини до блескав сјај.
 • И списокот продолжува!

zippstairs

 

223 queries. 2,810 seconds