Quality, Reliable Home Care Systems

Систем Avalir™

Чистењето доби ново значење со системот за нега на домот Avalir на Кирби и со дополнителниот прибор. Дизајниран за темелно чистење, заштита и одржување на вредноста на вашиот дом, тој е лидер во индустријата кој секогаш трае подолго од конкуренцијата.

vacuumthrowrug

Благодарение на нашата најсовремена помош за вклучување TechDrive®, потребен е само допир сличен на пердув за да се стартува системот.

171 queries. 3,164 seconds